Δικάζεται κτηνοτρόφος για δολοφονία Αλβανού.
Στο εφετείο Θεσσαλονίκης παραπέμπεται σήμερα τριαντάχρονος κτηνοτρόφος με την κατηγορία ότι πριν από πέντε περίπου χρόνια σκότωσε με καραμπίνα Αλβανό υπήκοο και στη συνέχεια έκαψε το πτώμα του, επειδή πίστευε ότι του είχε κλέψει ένα άλογο.

Crete land view hotel

Το στυγερό έγκλημα έγινε σε αγροτική περιοχή έξω από τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής με δράστη τον Αστέριο Άγγελο Γουργούση και θύμα των Αριάν Χοτζόλι ο οποίος εργαζόταν σε κτηνοτρόφο, συγχωριανό του τριαντάχρονου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο δράστης πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα τρεις φορές εναντίον του άοπλου Αλβανού με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια έκρυψε σε θάμνους το πτώμα και το έκαψε με βενζίνη.

Εξι άτομα τραυματίστηκαν σε δύο "καραμπόλες" που σημειώθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία
Συνολικά 6 άτομα, τραυματίστηκαν σε δύο «καραμπόλες» που σημειώθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία, εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου. Συγκεκριμένα, 3 άτομα τραυματίστηκαν σε «καραμπόλα» δέκα τεσσάρων αυτοκινήτων που σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας.
περισσότερα

Comments(1)

Anna Dubai
Why is so sad? May be because holiday is only once in a year, and every day have to work. Tired! I have found this website and decided to write how is great in Greece. I wait for these two weeks in summer whole year.
I try to visit diverse places, only doing to visit Crete once more.Add your comment:
Your name (required):
E-mail (will not be published):
Website:
Comment:

Home

Read the full content

Archive
Dangerous Flights
Windows
Club Card
Achieving the goals
Greek Monastery
Dubai
marina

Greece hotel sea view

Santorini view

Mykonos hotels